Поучна приказна: Има нешто полошо од крадец!

Да направиме сите да бидеме господари на нашите усти, за да не бидеме робови на нашите зборови.

Книга: „Чест“ – Елиф Шафак

„Извонреден роман, егзотичен, длабок и крајно неизвесен.“
Датум: 30 јул 2014
, Автор:

Од што најмногу се плашат хороскопските знаци?

Стравот е најефикасната и најнехумана емоција којашто управува со луѓето и останатите живи суштества. Кои се вашите најголеми стравови?