чесност | Кафе пауза

Изгледа ладно и тврдоглаво, но истовремено важи за најчесниот хороскопски знак

Ако во семејството имате личност родена во овој хороскопски знак, тогаш веројатно знаете дека секогаш можете да се потпрете на неа.

15 знаци дека сте многу чесна личност со правилни морални вредности

Иако честа има различно значење за различни поединци, сепак ваквите луѓе поседуваат некои заеднички карактерни особини.

Искрени, лојални и добронамерни: Ова се трите најчесни хороскопски знаци

Можете да се сметате себеси за среќна личност доколку ги имате овие 3 хороскопски знаци во вашиот живот.

Најчесните личности во хороскопот: Во овие три знаци никогаш не мора да се сомневате

Доколку припаѓате на овие три хороскопски знаци, тогаш сте дел од оние луѓе кои ниту знаат, ниту сакаат да лажат.

Астрологијата открива: Како да го освоите срцето на мажите Риби?

Ако вашата симпатија е Риби, тогаш запомнете дека се соочувате со една деликатна душа чиј живот се врти околу романтиката.

12 начини на кои моќните жени го живеат својот живот поинаку

Моќта не изгледа исто на секого, но секогаш можете да ја забележите кога е присутна.

10 нормални работи кои во денешно време не изгледаат така

Станавме себични и исплашени за себе и за сопственото преживување. Станавме завидливи и љубоморни, наместо радосни за успехот на другите.

Во кој град живеат најчесните луѓе?

Екипата на „Reader's Digest“ сакала да открие во кој град живеат најчесните луѓе, па случајно „изгубила“ 192 паричници на улиците низ целиот свет.
Датум: 12 ное 2014
, Автор:

Што значи да се биде професионален?

Сите убаво знаеме дека за да бидеме успешни во која било работа и на кое било поле, треба да бидеме професионални. Но, дали сме? Дали се придржуваме до она што сме го ветиле или договориле?
Датум: 26 мар 2014
, Автор:

Како да бидете добар пријател?

Чувството кога некој ве искористува никогаш не се заборава, но ретко кој ја учи тешката лекција од него. Ова се неколку совети како да успеете да бидете добар пријател, но и да не дозволите некој да го искористи тоа.