Најпознатата оптичка илузија: Што прво ќе видите на неа може многу да каже за вашиот карактер

Не размислувајте. Оддалечете се малку од екранот и погледнете. Што прво забележавте?

Коски и черепи за послатко утринско кафенце

Шеќерчиња кои експресно ќе ве расонат. :)
Датум: 25 јун 2013
, Автор:

Необична промоција на скејт-продавница

Дизајнерот Бето Јанц, за потребите на една бразилска скејт-продавница, смислил одличен начин како да придобие повеќе заинтересираност од купувачите.
Датум: 30 ное 2010
, Автор: