15 причини зошто секоја домаќинка треба постојано да има во близина чепкалки за заби

Погледнете ги следниве трикови со чепкалки за заби кои ќе ви го олеснат секојдневието...

10 креативни идеи за употреба на чепкалка за решавање на разни проблеми

Освен за чистење на забите и повремено при готвењето, чепкалките за заби можат да најдат многу поширока примена во домот.

Неверојатна лате уметност

Казуки Јумамото со помош на обична чепкалка за заби создава прекрасна лате уметност.

Необична примена на чепкалки за заби

Со помош на книги, интернет, „History Channel“ и алгебра од 8-мо одделение, Стен Манро научил да прави рекреација на некои од најпознатите знаменитости во светот користејќи само лепак и чепкалки за заби.
Датум: 14 мар 2012
, Автор:

Замрзнато кафе на стапче

Направете вашата забава да се памети. Бидете оригинални и единствени во изборот на мали и вкусни залчиња.

Еден човек, 35 години и 100.000 чепкалки за заби

Бидејќи ова грандиозно здание е комплексно и се состои од голем број скулптури, тој користи пинг-понг топчиња со кои прави тури низ „градот“.