чело | Кафе пауза

5 природни лекови што ќе ги направат линиите на челото помалку видливи

Иако не можете целосно да се ослободите од брчките на челото, некои природни лекови може да ви помогнат да ги направите помалку видливи.

Истражување открива: Длабоките брчки на челото може да се прв знак за срцева болест и смрт

Медицинските интервенции и промените во животниот стил можат значително да го намалат овој ризик, но најтешкиот дел, е раното препознавање на пациентите со зголемен ризик од смртност.

Што сè открива обликот на челото за вашиот вистински карактер?

Како обликот на нечие чело може да ви помогне полесно да го разберете неговиот карактер?

Во секоја брчка ни е запишана судбината: Дознајте што откриваат вашите?

Ако сте премногу загрижени, под стрес или исхраната не ви е балансирана, сето тоа може да се види на вашето лице. Погледнете што зборуваат брчките за вас.
Датум: 17 мај 2015
, Автор:

Како совршено да ја исчистите нечистотијата од вашето лице?

Едноставен и евтин домашен рецепт, со кој совршено ќе ја исчистите нечистотијата и маснотијата од вашето лице.