6 начини на врзување шал за мажи

Овие илустрации ќе ви ги покажат шесте најпознати начини за врзување шал и ќе ви ја прикажат постапката чекор по чекор.

Како до одлични организациски вештини?

Организациските вештини, како и категоризирањето може многу да ви помогне со напредувањето на вашата кариера...

Направете сами: интересен украс за вашиот дом

Доколку имате слободно време и сакате малку да го разубавите вашиот дом, еве еден интересен предлог како да го направите тоа. Сигурно како мали сте правеле хартиени авиончиња...
Датум: 04 мар 2012
, Автор: