Погледнете на кои места луѓето најмногу се чекирале во 2015 според Фејсбук

Во продолжение видете кои локации во светот ги заземаат првите десет места.
Датум: 18 дек 2015

Најпосетените места за оваа година според чекирањата на Фејсбук

Составен дел од секое туристичко патување, покрај фотографирање на најпознатите локации, е и чекирањето на социјалните мрежи, особено на Фејсбук...