Зошто мажите се каат поради тоа што ја изгубиле девојката која ги чекала да си го средат животот?

Во денешно време, кога жената ќе реши да стави крај на врската, нема враќање назад.

Чекањето вистинска љубов ќе ве направи посилни, а не поосамени

Статусот сингл стана синоним на осаменост, проблеми со довербата, проблеми со однесувањето, проблеми со созревањето и слично. Но, тоа не е вистина.

Силните девојки никогаш не ги чекаат момците кои не можат да донесат одлука

Момците кои бараат од вас да почекате и да им дадете време да одлучат дали сте еден за друг, секогаш ќе се сомневаат во нивната одлука.

Никогаш нема да бидете среќни доколку не научите да живеете во сегашноста

Додека чекате да ви се случи нешто големо во иднина, го пропуштате она што ви е пред очи.

Престанете да чекате и почнете да дејствувате!

Додека вие чекате да ви се случи нешто „големо, интересно, важно“, ја пропуштате вистинската убавина околу вас.

Не е спремен за врска: Погрешно време или погрешен маж?

Она што го знаеме за врските воопшто не е квантна физика, туку основна психологија.

Чек, чек, Стојанче

Откако почнав со студирањето, сфатив дека сиот наш живот се свел на чекање. Чекавме да почне предавањето, да дојде професорот, да ни дадат литература и вежби, чекавме да ни закажат термин за испит...
Датум: 06 ное 2015
, Автор:

Забавни и конструктивни начини на кои можете да го забрзате времето додека чекате на аеродром

Времето лета додека ви е забавно, па токму затоа погледнете ги овие 5 интересни начини на кои можете да го забрзате времето додека го чекате вашиот лет.

Како навистина изгледа додека чекате ТОЈ да ви пише СМС?

Сите знаеме како оди приказната, девојката го среќава момчето, тој ѝ бара телефонски број, таа му го дава, а потоа чека тој да ја побара. Но што навистина се случува и како се менува нашето расположение додека чекаме?

Ако чекаме да бидеме подготвени…

„Ако чекаме да бидеме подготвени, ќе чекаме до крајот на нашите животи.“
Датум: 03 апр 2014
, Автор:

Како изгледаат мажите додека ги чекаат своите жени да завршат со шопингот?

Еден куп фотографии од мажи кои изгледаат како да се во агонија од здодевност...

Што се случува додека чекате да ви се вчита видеото на Јутјуб?

Кусото анимирано видео, насловено како „Progressbar“ е дело на Винсент Брокваир и ни прикажува што всушност се случува додека чекаме целосно да ни се вчита видеото на Јутјуб...