Како правилно да ги миете и одржувате скапите чаши за вино?

Обидете се да ги избегнете овие грешки при миењето на вашите омилени чаши за вино.

Кафе Калипсо (Calypso Coffee)

Кафе-вкус со елегантен шмек од рум, кој тешко се заборава...
Датум: 04 мар 2011
, Автор: