Интересно прашање, уште поинтересен одговор: Во колку часот е предоцна за кафе?

Кога и во колку часот треба да го испиете последното кафе за да можете добро да спиете во текот на ноќта?

Тест на личноста: Одберете го вашиот омилен термин и дознајте што ви се крие во потсвеста

Одберете го времето на часовникот што најмногу ви се допаѓа и дознајте што открива тоа за вашата потсвест и личност.

Начинот на кој го поминувате часот по работното време е тоа што го одредува вашиот успех

Вие не сте осудени секојдневно да ја повторувате мрзливата рутина!

Овие девојки ќе ви покажат зошто и вие треба да научите како да се одбраните од физички напад

Во следново видео можете да го видите нивното искуство, како и да откриете зошто и вие треба да го сторите истото!

Кое е идеалното време за пиење на утринското кафе?

Според едно истражување спроведено од американскиот Универзитет за воена медицина, внатрешниот часовник на луѓето, најдобро реагира на кафето по 9 часот наутро.

Часот на раѓање влијае на вашиот карактер

Секој час во денот има своја астролошка фреквенција која ја диктира енергијата на луѓето. Па токму затоа, часот во кој сте родени може да каже многу за вашиот карактер.

Трикови за ефикасно управување со времето

Сега навистина е моментот конечно да се ослободиме од вечниот изговор „Немам време!“.

Астрологијата и улогата на часот на раѓање врз вашиот карактер

Погледнете што зборува времето во кое сте дошле на овој свет за вашиот карактер.

Кога жените најмногу сакаат секс?

Најновото Британско истражување покажало дека женското либидо е најсилно во сабота околу 23:00 часот...

Синиот час

Еден од најдобрите мигови за фотографирање на отворено, е во текот на т.н. „син час“ односно периодот пред првите и пред последните сончеви зраци...

Домино часовник

Спротивно на притисокот и стресот со коишто се соочуваме секојдневно, овој домино часовник, го зема едноставниот и иконски дизајн на доминото и го трансформира во нов начин на прикажување на времето.
Датум: 20 дек 2010
, Автор: