10 кул дрвени гаџети

За поголемо уживање во колекционирањето на вашите омилени технолошки парчиња, искористете нешто од оваа селекција на 10 додатоци изработени од дрво, кои создаваат чувство на топлина...
Датум: 04 окт 2011
, Автор:

Како да го одберете вистинскиот часовник за вас?

Многу е лесно да одберете евтин часовник кој одлично ќе се вклопи во вашиот моден стил, но сепак постојат неколку правила кои ќе ве научат како да го одберете правилниот часовник...

Рачен часовник инспириран од Њујорк

Овој рачен часовник е изработен од луксузната швајцарска компанија „Piaget“, која се занимава со изработка на часовници и накит, а во него се сместени 12 легендарни згради на градот Њујорк.

Видео: Како се прави песочен часовник?

Погледнете го краткото видео и видете одблизу како е направен безвремениот часовник.

Овошни часовници за подобро расположение

Што велите за нешто различно, освежувачко, забавно и модерно на вашиот рачен зглоб, кое притоа ќе влијае на вашето добро расположение? Ако сте за, вам дефинитивно ќе ви се допаднат часовниците Fruitz.
Датум: 16 апр 2011
, Автор:

Производи инспирирани од Фејсбук

Обидувајќи се да бидат поинвентивни, а преку тоа да привлечат поголем интерес кај купувачите, производителите почнаа да ја употребуваат моќта на Фејсбук.

Rollerphone – телефон-часовник од иднината

На прв поглед, изгледа како модерен часовник од иднината, со единствена намена да го проектира времето на рачниот зглоб. Но, завртете ја раката и оттаму можете да извлечете транспарентен екран со совршена ергономија и дизајн.
Датум: 28 мар 2011
, Автор:

ZIIIRO: Неверојатно кул часовник

ZIIIRO часовниците се перфектно надополнување на вашиот животен стил. Делот што се наоѓа во средината на овие часовници кој всушност го покажува времето, може да се отстрани и да се замени со друг, во друга боја.
Датум: 27 дек 2010
, Автор:

Домино часовник

Спротивно на притисокот и стресот со коишто се соочуваме секојдневно, овој домино часовник, го зема едноставниот и иконски дизајн на доминото и го трансформира во нов начин на прикажување на времето.
Датум: 20 дек 2010
, Автор:

Пријателски настроен часовник

Овој часовник е посебен бидејќи ги покажува вашиот дневен распоред кој се менува со изминување на часовите, според вашата дневна рутина.

iPod nano како часовник на вашата рака

Сте сонувале ли како на вашиот рачен зглоб носите модерен, високо-технолошки часовник создаден од Apple? Сега, и тоа е возможно!
Датум: 07 окт 2010
, Автор:

Модерни и креативни часовници

Кој би предвидел дека мерењето на времето некогаш би се престорило во уметничко изразување на човекот?
Датум: 28 сеп 2010
, Автор: