7 знаци дека не ја разбирате еволуцијата

Понекогаш недостига добар наставник за сето тоа да го објасни, но некогаш и самата личност едноставно не го разбира концептот.

Погледнете како би изгледале луѓето кога би еволуирале од различни животни

Резултатите од оваа имагинација на сликарот се прилично бизарни, но вреди да се погледнат.

Пронајдени „изгубените“ фосили на Чарлс Дарвин

После повеќе од 150 години, британски научник ненадејно ги открил изгубените фосили на Чарлс Дарвин, од кои може многу да се научи.