Чак Норис | Кафе пауза

9 факти за Чак Норис кои не се вицови

Кога зборуваме за факти за Чак Норис, тогаш мора да се напомене дали тие факти се вистински или се од оние кои ја слават неговата семоќност.

Квиз: Погодете ја возраста на дел од познатите фаци

Некои од познатите личности навистина им пркосат на годините. Проверете дали има такви и меѓу оние во квизот. Среќно! :)
Датум: 25 јан 2013
, Автор: