Неверојатно! Чавките се способни да решаваат сложени задачи

Видео кое демонстрира како чавката може да реши комплексна задача во 8 фази, каде што последната е наградата. Погледнете го процесот. Ова е просто неверојатно.
Датум: 11 феб 2014
, Автор: