Близначиња делат иста цуцла

Две бебиња близначиња станаа вистински хит на интернет, откако нивната мајка ја поставила снимката на која девојчињата делат една иста цуцла.

Алкохолни шишиња претворени во бебешки цуцли

Овие провокативни алкохолни цуцли, се дел од проектот на италијанската манекенка и дизајнерка Ана Утопија Џордано, која сака да ја покрене свеста кај луѓето за прекумерната консумација на алкохол.