Што откриваат цртите на вашето лице за вас?

Ако имате мал нос или широко лице, не станува збор само за генетика, туку изгледот може да ги предвиди и вашето однесување и реакциите.

Кој грчки Бог сте според хороскопскиот знак?

Секоја хороскопскиот знак се одликува со одредени карактеристики.

Цртите на вашето лице откриваат какви сте во кревет

Ако им верувате на истражувањата, момците уште на прв поглед ги заклучуваат овие нешта за вас според вашето лице...

Што сметаат мажите дека е најпривлечно на женското лице?

Истражувачите од Мадрид спровеле интересно истражување на тема привлечност.

Имате ли лице создадено за успех?

Дали сте се запрашале некогаш што вашето лице открива за вас? Еве некои сознанија на та тема до кои е дојдено по пат на научни истражувања.
Датум: 13 мај 2015
, Автор:

5 необични особини кои ги наследуваме од родителите

Во бескрајноста од слични карактеристики кои луѓето често ги забележуваат и коментираат, постојат уште неколку интересни, кои не би ни претпоставиле дека имаат врска со генетиката.
Датум: 08 ное 2014
, Автор:

Што говори вашето лице за коефициентот на вашата интелигенција?

Велат дека човек може да се прочита од лицето. Многу научници долго време биле заинтригирани за ова верување, па се обиделе научно да докажат дали навистина може од човечкото лице да се прочита кој каков е.
Датум: 12 сеп 2014
, Автор:

Како да погодите што е некој во хороскоп?

Секој знак има одредени главни карактеристики според кои другите можат да го препознаат. Ова се карактерните особини и физичките карактеристики според кои би требало да можете да процените што е некој во хороскоп.
Датум: 16 фев 2014
, Автор:

Како светлината го менува нашето лице?

Умешноста во употребата на светлината и сенките во ова видео, може многумина да излаже дека во него има неколку моделки. Но, вистината е дека е само една.