Науката открива: Мрачната смисла за хумор е знак за висока интелигенција

Според најновите истражувања, веќе никој нема да се осмели да ви префрла за мрачната смисла за хумор, бидејќи наводно тоа е знак за висока интелигенција.

Краток филм: „Грешка“ (The Mistake)

Филм за љубителите на црн хумор и оние со силен желудник...
Датум: 25 сеп 2012
, Автор:

Забавни и смешни роденденски пораки

„Ќе почнеш ли да ги дуваш свеќите или уште ќе ги броиш?“ :-)
Датум: 20 мај 2012
, Автор:

Генијалноста на легендарниот комичар Џорџ Карлин

„Ако е точно дека нашиот вид е единствен во универзумот, тогаш морам да кажам дека универзумот имал прилично ниска цел и се задоволил со многу малку.“
Датум: 29 апр 2012
, Автор:

Познатите во South Park

Мајкл Џексон, Бритни Спирс и Барак Обама се само некои од „среќниците“ кои успеале да влезат во некоја епизода од оваа серија. Погледнете кои се другите познати личности кои имаа свое појавување во South Park: