Кафе Јамајка (Jamaica Coffee)

Совршена кафе напивка после вашиот оброк - брзо се подготвува, има силен вкус „зачинет“ со малку алкохол и изгледа фантастично. Декорацијата ќе ви ја оставиме вам, а еве го рецептот...
Датум: 02 феб 2011
, Автор: