1300 скали до врвот: Тврдина со една од најубавите глетки во Црна Гора

Скала по скала до тврдината Св. Иван, погледот кон градот се менува, се откриваат нови убавини, се истражува сценографијата поставена во античкото минато и се вдишува мирисот на природата.

Кои се најдобрите нудистички плажи на Балканот?

На Балканот има доволно точки каде што секој може да се бања како од мајка роден.

Кањони и клисури – неоткриена убавина

Кањоните и клисурите отсекогаш ги изненадувале посетителите со нивната длабока тишина, чувството на бегство од секојдневието и автентичните звуци. Затоа овие места се сметаат за природни засолништа.
Датум: 05 јул 2012