Совршени сочни црвени усни во боја на цреша

Овој сладок изглед е инспириран од сјајните цреши, црвените јаболка и сочните калинки, а неодамна стана хит на модните писти. Ова е варијанта на стандардните црвени усни, кои во овој случај добиваат мек сјаен финиш.
Датум: 21 јул 2013
, Автор:

Црни шумски мини колачиња

Одличен зимски десерт, соодветен за попладневната кафе пауза...

Работи од детството кои никогаш нема да се заборават

Ова се еден мал дел од работите кои сигурно ги паметат оние кои биле деца во 80-тите и 90-тите, а доколку е така, тогаш сигурно имале убаво детство.