Дали црвената боја е за сите црвена?

Дали е можно тоа што вие го нарекувате „црвено“ за некој друг да значи „сино“?

5 брзи и лесни начини за драстична промена на вашиот изглед

Неколку предлози со кои брзо и лесно целосно ќе го промените вашиот изглед, но истовремено и одлично ќе чувствувате...

Најпознати видови црвено вино

Црвеното вино спаѓа во сортата вина направени од темно грозје. Неговата боја може да варира од виолетова – типична за младите вина, црвена за зрели вина и темно црвена кон кафена за стари вина.
Датум: 10 феб 2012
, Автор:

Каде живееше Лени Кравиц?

Лоцирана во секогаш сончевата Флорида, оваа прекрасна вила опкружена со палми и преполна со луксузен мебел, до пред кусо време беше во сопственост на познатиот пејач Лени Кравиц.

Колачиња: Црвено кадифе

Овие колачиња се направени од состојките потребни за тортата Red velvet (црвено кадифе), а посебни се бидејќи се полнети со фил од крем-сир. Ако сте во недоумица со што да ги изненадите гостите, овие колачиња се полн погодок.

Еротика од масло на платно

Kim Sung Jin е уметник од Кореја кој слика применувајќи ја техниката масло на платно. Неговите дела се карактеристични бидејќи очигледно ја истакнуваат неговата опсесија со полни румени усни.