10 нешта кои само цимерките можат да ги разберат

Погледнете ги овие 10 нешта кои целосно можат да ги разберат само оние кои живеат или некогаш живееле со цимерка...

Цимерката (The Roommate)

Филм за предаторите околу нас кои може да дојдат во различна форма и облик...