Цермат | Кафе пауза

Ви го претставуваме неговото височество – сладоледот! Откријте сѐ што не сте знаеле за ова слатко уживање

За некого претставува дочекување на летото, за некого е комплетно уживање и задоволство, за некого будење на сите сетила...
Датум: 26 јун 2019
, Автор:

Како што го сакам… Нова кампања на Cermat за Метрополи сладоледите која нема да ве остави рамнодушни

„Како што го сакам“... e новиот слоган на кампањата на македонскиот производител на сладоледи и замрзната храна Цермат кој го разбранува македонскиот етер.
Датум: 14 мај 2019
, Автор: