Заљубен пар се венчал на 22 различни локации од светот

Алекс Пелинг и Лиса Грент се брачен пар од Источен Јокшир, до сега се имаат венчано 22 пати и тоа постојано на различна локација низ светот. Нивната цел е да се венчаат уште на осум егзотични дестинации.