Центар за едукација АКТ | Кафе пауза

Балканскиот шампион во шминка ќе одржи обука во Скопје

Еден од најдобрите и најнаградуваните професионални шминкери и мејкап мајстори во светот, г-ѓата Сандра Николетич, ќе одржи ексклузивен еднодневен MAKE UP MASTER SHOW + workshop.
Датум: 04 дек 2018
, Автор: