10 најевтини бунгалови и вили над вода

Сметувањето во вили и бунгалови над вода е наменето за оние со подлабок џеб, но ако веќе сте решиле таму да трошите пари, овде ќе си поминете за нијанса поевтино.

9 мудри заповеди за шопинг на распродажба

Добро разгледајте што имате и што ви фали. Дали се тоа секојдневни парчиња облека, класичен капут, чевли, свечена облека или можеби долго посакуваната кожна јакна?

За колку пари можете да си купите Ламборгини?

Ламборгини ги објави цените за своите модели кои ќе бидат достапни во 2012 година. Па доколку размислувате за купување на некои од нивните модели, треба да знаете кој колку би ве чинел.