цврстина | Кафе пауза

Љубовна Библија: 20 правила кои гарантираат цврста и среќна љубовна врска

20 љубовни правила кои ни ги препорачуваат најсреќните парови

Поучна приказна: Зошто жените плачат?

Едно момче ја запрашало мајка си: Зошто плачеш? - Затоа што сум жена – му одговорила таа. - Не разбирам – рекло момчето...
Датум: 22 јан 2015
, Автор:

5 вистини кои ги знаат само ментално силните личности

Дали ќе успеете и вие да се препознаете во следниве размислувања?

Како да се справите со ноктите кои се лупат?

И покрај тоа што оние кои го имаат овој проблем веруваат дека никогаш повеќе нема да ги видат своите нокти убави и цврсти, сепак постојат неколку трикови кои за само неколку недели можат да ви покажат одлични резултати.

4 кул трикови со јајца

Верувале или не, возможно е да одите по јајца без да ги скршите. Погледнете и како можете да направите јајце со сребрен ефект и како лесно да го излупите, вадејќи ја целата лушпа одеднаш.
Датум: 15 авг 2014
, Автор:

Природни лекови за здрави и цврсти нокти

Доколку вие припаѓате во онаа група на девојки кои имаат проблем со одржувањето на ноктите, погледнете ги наредниве неколку природни и домашни лекови кои можат брзо да ви помогнат.

16 вистини кои нè прават посилни

„Потребно е многу повеќе храброст да се откријат на виделина работите за кои не сме сигурни отколку што е потребно за да се скријат... Цврстината е во душата и во духот, а не во мускулите и во незрелиот ум.“
Датум: 03 мај 2011
, Автор: