Добро утро: Оригинални предлози за здрав појадок

Започнете го денот со здрав, вкусен и хранлив појадок. Ова се вистинските рецепти за тоа!

7 смуди рецепти за полесна бременост

Веруваме дека додека сте во фаза на бременост, вие се трудите да се храните колку што е можно поздраво, а летото е добар период за тоа.

Совршени смуди рецепти за хранлив појадок

Денес одлучивме да споделиме со вас неколку супер лесни смуди рецепти кои со сигурност ќе ви пружат здрав и хранлив појадок.

Не сакате да јадете наутро? Подгответе смуди за појадок

Појадокот е најважниот оброк во денот бидејќи ни обезбедува енергија која му е потребна на телото за секојдневните задачи. Ако сте од оние кои не сакаат да појадуваат, ова зелено смуди е идеално за вас.
Датум: 27 мај 2014
, Автор:

Гурмански супер сендвич

Огромен сендвич кој може да најаде повеќемина…