Отворен XO клуб

Впечатливиот шанк, одличнопозиционираниот простор за ВИП гости и секако беспрекорната услуга на персоналот се само дел од нештата по кои ХО клубот се издвојува во скопскиот ноќен живот.
Датум: 26 дек 2013
, Автор: