10 европски замоци во кои можете да престојувате

Ако сакате да се почувствувате како дел од кралско семејство додека сте на одмор, морате да ги имате предвид овие десет прекрасни европски замоци кои денес се пренаменети во хотели.

Најскапите хотелски апартмани во светот

Пoчнувајќи од околу 13.000 долари до неверојатни 65.000 долари од вечер, ова е листа на прекрасните хотелски апартмани кои го држат „рекордот“ во цена за една вечер...