Хорхе Букај | Кафе пауза

Книга: „Да се сака со отворени очи“ – Хорхе Букај

Нели целта е да најдеш личност со која зборувате на ист јазик, која умее да ги преточи во зборови твоите мисли и со која ќе посакаш да го изградиш својот пат до дома?
Датум: 12 дек 2013
, Автор: