Хонгконг | Кафе пауза

Зошто на децата во Хонгконг им е толку лесно да ја решат оваа загатка?

На децата од Хонгконг им се потребни помалку од 20 секунди за да дојдат до решението. Колку ви требаат вам?
Датум: 26 мар 2015
, Автор: