холестерол | Кафе пауза

Подобро да се спречи отколку да се лечи: 4 природни лекови против покачен холестерол

За холестеролот важи правилото: „Подобро да се спречи отколку да се лечи“.

3 броеви кои откриваат дека сте здрави и во добра форма

За да ги држиме работите под контрола и да бидеме што поздрави, треба да внимаваме на овие три основни броеви.

Традиционален лек на Амишите: Спречува рак, чир, ги намалува холестеролот и крвниот притисок

Овој лек е делотворен во превенција и лекување на астма, импотенција, рак, артиритис, чиреви, настинки и инфекции.
Датум: 28 јан 2015
, Автор:

3 најчести митови за холестеролот

Иако за холестеролот се знаат многу работи, она што многумина не го знаат е вистината за следниве три мита.
Датум: 05 мај 2014
, Автор: