Хокаидо | Кафе пауза

7 најслатки животни кои живеат на јапонскиот остров Хокаидо

Сите од нив се подвидови на некои други видови кои се среќаваат и на други места, но никаде не можете да ги најдете баш онакви какви што се на Хокаидо.