Феноменалниот концепт на Фолксваген „Аква“

Дизајниран од 21-годишниот Јуан Женг од Кина, концептот на ховеркрафтот Фолксваген Аква е воодушевувачки. Концептот претставува возило придвижувано од водород и пропелери.