Најлудите операции кои биле изведени

Иако постои голема шанса да имате некаква операција во текот на животот, таа сигурно нема да биде екстремна како она што го гледате на телевизија.

Зошто хирурзите носат зелени и сини мантили? Вистинската причина е од големо значење!

Се чини дека токму од ова навидум безначајно правило зависи успехот на хируршката операција.

Најбизарниот тренд во областа на пластичната хирургија за 2017 година

Верувале или не, овој пат не се работи за градите, туку за брадавиците!

Пластичните операции низ бројки

Поразителни се бројките кои укажуваат дека сè повеќе малолетни лица се решаваат на ваков чекор. Погледнете дел од статистиката...