Овој старец без сомнение има подобар моден стил од вашиот

Модата е нешто што се менува со време, но одредени модни парчиња се безвремени.

5 докази дека патувањето низ времето сепак е можно

Не знаеме дали постои патување низ времето и како тоа навистина изгледа, но овие вистинити случки досега никој не успеал да ги објасни.
Датум: 29 ное 2014

Хипстери над хипстерите

Луѓе кои успеале да побегнат од мејнстримот