Хиперреалистични цртежи на предмети кои ќе ве натераат да верувате дека се вистински

Користејќи само пенкало, маркери и дрвени бои, Ране ја трансформира хартијата пред него да изгледа како тридимензионален предмет.
Датум: 26 феб 2016

Неверојатни хиперреалистични цртежи од секојдневни предмети

Италијанскиот илустратор и графички дизајнер Марчело Баренги од Милано, создава хипер-реалистични цртежи од секојдневни предмети. Тешко е да се поверува дека за креирање на овие дела тој користи стандарден сет за цртање.