10 придобивки од медот за кожата и косата

Медот се смета за најголемиот подарок од природата. Неговите здравствени придобивки му биле познати на човештвото уште од пред многу векови...

Како поинаку да го употребите медот?

Медот е најстариот трик за убавина. Уште во далечното минато, Клеопатра се бањала во млеко и мед, за да ѝ даде мекост на својата кожа, а Попеа, жената на римскиот император Нерон...
Датум: 04 ное 2010
, Автор: