Запознајте го Алос: Мачето со најхипнотизирачките очи во различна боја

Мачето Алос од Турција е новата интернет сензација која полека ги освојува социјалните мрежи.

Мачки со различна боја на очите

Хетерохромија - појава која е одговорна за различната боја на очите кај овие мачиња. Погледнете ги.