4 начини на кои можете да закачите сексуално-преносливи болести дури и ако не сте имале секс

Сексот не е единствениот начин од кој можете да се заразите со сексуално-пренослива болест...

Грозна статистика за работи од секојдневниот живот

За многу работи немаме избор бидејќи не знаеме какви се, а и да знаеме нема многу што можеме да направиме. Оваа статистика може да ве згрози, но што е тука е...
Датум: 14 јан 2013
, Автор: