Најстрашните нешта кои луѓето ги прават од забава

Многу луѓе веруваат дека имаат нешто херојско во себе и навистина се спремни да ги тестираат своите верувања.
Датум: 20 јан 2016

Безбедносните камери од еден поинаков агол

Дали некогаш сте се запрашале, што сè може да се најде на снимките од безбедносните камери, поставени на секое ќоше?