Видео кое стопи милиони срца: повик за прегратка

Човек маскиран во голема кадифена мечка стои сред градскиот плоштад... Се вика Фабијан и е хендикепиран.

Инспиративната животна приказна на Оскар Писториус – атлетичарот без нозе

„Не си хендикепиран поради хендикепот што го имаш, туку си способен заради способностите кои ги поседуваш“.

Приказната на Џош и Грејс која ќе допре до сечие срце

Моето име е Џош и имам 18 години! Ова е мојата најдобра другарка и постара сестра Грејс...

Инспиративни приказни со среќен крај

Ова е нашата селекција на 15 инспиративни приказни од сајтот Makes Me Think, кои истовремено ќе успеат да ве насмеат, расплачат и облеат со милион емоции.

Заменети при раѓање (Switched at Birth)

Приказна за текот на животот кој се одредува уште од самото раѓање, за семејството и семејните драми, за животот во изобилие наспроти скромниот живот кој е судбина на две тинејџерки...
Датум: 05 јул 2011
, Автор: