Хајди Хенкинс | Кафе пауза

4-годишна генијка станува најмладиот член на Менса

На 4-годишна возраст, Хајди Хенкинс има IQ од 159 - само еден поен под најголемите умови во областа на физиката, Алберт Ајнштајн и Стивен Хокинг.