Магичниот фестивал на снегот и мразот во кинескиот град Харбин

На 30-тиот фестивал на снегот и мразот во Харбин работеле 10.000 работници, а ледените креации се распространуваат на површина од 600.000 метри квадратни.
Датум: 06 јан 2014
, Автор: