Магична прошетка по облаците

Животот над облаците дава поинаква перспектива...

Романтичното цветно кралство во Јапонија

Цветните дрвја Вистерија, познати како фуџи во Јапонија, се многу популарни во оваа земја. Едно од најубавите места на кои можете да ги видите овие дрвја е Цветниот Парк Ашикага, кој се наоѓа во јапонскиот град Ашикага.