футрола | Кафе пауза

Како да направите модерна футрола за очила за помалку од 10 минути?

Денес, со новите модни трендови, изгледа како футролите за очилата да се толку големи што едвај ги собира во вашата торба.

Футрола која вашиот ајфон го трансформира во вистински фотоапарат

Иако футролата е дизајнирана во „old-school“ стил, вие сè уште ќе добивате високо квалитетни фотографии...
Датум: 08 мар 2012
, Автор:

10 кул дрвени гаџети

За поголемо уживање во колекционирањето на вашите омилени технолошки парчиња, искористете нешто од оваа селекција на 10 додатоци изработени од дрво, кои создаваат чувство на топлина...
Датум: 04 окт 2011
, Автор:

Новиот фотоапарат од Лајка – V-Lux 30

Лајка е еден од најпрестижните брендови меѓу љубителите на фотографирањето, а нивниот нов компактен дигитален фотоапарат, моделот V-Lux 30, сигурно ќе привлече и нови фанови.
Датум: 02 јун 2011
, Автор: