Фукушима | Кафе пауза

Чернобил наспроти Фукушима: Која катастрофа беше поголема?

Кои околности се слични кај Фукушима и кај Чернобил и кој настан предизвикал повеќе штета?

Овој дечко успеал да влезе во забранетата зона на Фукушима и да направи неверојатни фотографии

Човечката желба за истражување на непознатото понекогаш ги крши сите правила.

Поранешните жители на Фукушима се враќаат во градот на духовите преку емоционални фотографии

Тоа што го нашле таму е свет скоро непрепознатлив за нив, исполнет со длабоки човечки приказни. Погледнете дел од нив...
Датум: 24 мар 2016