Дами, исплакнете ги очите: Холанѓани кои ќе ви го свртат паметот

Кој би помислил дека Холанѓаните се толку добри фраери?

Мотор дизајниран од Вејн Руни

Мотор „накитен“ со дијаманти и дрес од славниот фудбалер...