фрустрација | Кафе пауза

Совети за како да се справите со лутината и фрустрацијата

Понекогаш, кога сме лути, спасот го бараме кај другите без да бидеме свесни дека самите можеме да си помогнеме. Откријте како!

20 работи за кои животот е премногу краток за да се грижиме

Иако делуваат како многу важни, повеќето грижи само ви пречат да го искусите остатокот од животот во целост. А проблемите, како доаѓаат, така и се надминуваат...
Датум: 26 авг 2013
, Автор: